top of page

KLANTEN

Het thema van het concept ‘Multitasken is een mythe’ is erg actueel en in te zetten binnen nagenoeg elke sector en in iedere laag van een organisatie. Van ICT managers bij banken tot verpleegkundigen in het ziekenhuis en van groepen event-managers tot docenten in het onderwijs.

´Multitasken is een mythe´ philadelphia
´Multitasken is een mythe´ NS
´Multitasken is een mythe´ AH
´Multitasken is een mythe´ PWC
´Multitasken is een mythe´ Nuon
´Multitasken is een mythe´ RAI
Universiteit ´Multitasken is een mythe´
universiteit ´Multitasken is een mythe´
gemeente ´Multitasken is een mythe´
UWV ´Multitasken is een mythe´
Pfizer ´Multitasken is een mythe´
BAM ´Multitasken is een mythe´
gemeente ´Multitasken is een mythe´
Logo PSR Orphan Experts An Ergomed Compa

Enkele reviews 'Multitasken is een mythe' 

Hossain El Hachhouchi

Manager Inkoop ICT & Componenten Enexis

Een 10!

Wouter is fantastische spreker die een belangrijke boodschap weet te verpakken in amusement waardoor hij de aandacht van de toehoorders weet vast te houden en het publiek weet te enthousiasmeren tot interactie.

Edgar Laban,

Conneqt

Dank voor je ontzettend gave workshop! We kijken terug op een energieke sessie waarin theorie en praktijk in vlot tempo en met een gepaste dosis humor afgewisseld werden. Dat maakt je workshop boeiend en geschikt als welkome afwisseling voor een dag waarin diverse bedrijfspresentaties de revue passeerden. Ik ervaar inmiddels dat bepaalde zaken op de werkvloer gebruikt worden en dat is denk ik het grootste compliment;-)

Martijn Romijn

Gemeente Leiden

Beste Wouter,

Je was  de goede man op het goede moment. Het was heel leerzaam, actief en boeiend.

Bedankt voor je flexibele bijdrage en je verkenning vooraf.

Laurina Cerredo

Gemeente Amsterdam 

Wouter is een verademing tussen alle statische lezingen die er zijn. Helderheid, goed tempo, humor en zelf aan de slag om te ervaren wat multitasken met je hoofd doet. Zijn sessie was een perfecte combinatie van kennis en spel. Leuke vent ook, die met iedereen communiceert, zonder aanziens des persoon. Aanrader.

Karien Pittie

Pittiecommunicatie  

Op 27 januari 2017 woonde ik een presentatie bij van Wouter. Hij maakt op energieke wijze duidelijk dat multitasken echt een mythe is. Als deelnemer aan zijn workshop  had ik veel plezier door zijn gedreven presentatie en humor. Als trainer herkende  ik veel en voel ik me gesterkt en geïnspireerd. Wouter geeft met zijn presentatie en materiaal gul impulsen voor trainingen over persoon-lijke effectiviteit. Hartelijk dank Wouter!  

Herma Moolenaar

bedrijfscoach  

"Multitasken is een mythe". Geweldig om te horen, wat een opluchting! Gek werd ik van tien dingen tegelijk doen. Ik ga me lekker met één ding tegelijk bezig houden, focussen. En mijn productiviteit zal stijgen. Heerlijk! Vandaag super genoten van de wervelende presentatie in Zaltbommel. Heerlijk de energie en de heldere uitleg. Top gedaan Wouter!

Wouter Hoppenbrouwer

Public Support

Super goede boodschap op een ontzettend treffende wijze overgedragen. Super!!

bottom of page